preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 371833
Ovaj mjesec: 2904
Kutak za roditelje

Možemo se pohvaliti kontinuiranim zalaganjem za poboljšanje suradnje s roditeljima. Naša nastojanja usmjerena su na informiranje, educiranje i osnaživanje roditelja kako bi se lakše nosili s izazovima adolescentne dobi njihove djece s teškoćama u razvoju. Zbog što bolje realizacije prethodno navedenih ciljeva, u radu s roditeljima  provodimo brojna predavanja i radionice te program Savjetovališta za roditelje. Osim informiranja na internetskoj stranici škole, objavljujemo informativne letke i brošure.

Na početku svake školske godine objavljujemo Brošuru za roditelje sa svim važnim informacijama vezanim uz školu kao što su trajanje nastavne godine, raspored informacija te pravila ponašanja važeća u školi i na stručnoj praksi. Sastavni dio dokumenta su kontakt podatci svih službi u školi te podatci koji se odnose na brigu o zdravlju učenika.

S ciljem kvalitetnijeg informiranja i educiranja roditelja tiskali smo Vodič za roditelje u kojemu ih informiramo, educiramo i savjetujemo o najvažnijim temama vezanim uz život i rad škole te o problemima odrastanja mladih. Vodič je dostupan na internetskoj stranici škole, a isti dobiva svaki roditelj kada upisuje svoje dijete u našu školu.

Roditeljima je dostupno i Savjetovalište za roditelje u prostorijama škole. Na temelju iskazanih potreba roditelja, jasno je da i dalje postoji potreba za edukacijom  usmjerenom na jačanje roditeljskih kompetencija i prevenciju različitih poremećaja adolescentne dobi.
TražilicaSigurnost u školi


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju