preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 339462
Ovaj mjesec: 1848
Nagrade školi

DRUŽENJE U GRADSKOJ SKUPŠTINI

23. rujna 2021. naša učenica Katarina  i ravnateljica mr.sc. Đana Baftiri bile su u Gradskoj skupštini Grada Zagreba s gospodinom Joškom Klisovićem. Katarina je laureat za Nagradu Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost. Pogledajte fotografije druženja  s predsjednikom Gradske skupštine, nominiranim učenicima, ravnateljicama i ravnateljima….

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 14. 1. 2022. 07:24

PRIZNANJE ZA SREDNJE ŠKOLE "LUKA RITZ"

Naša učenica Katarina Kušt dobitnica je posebnog priznanja za srednje škole "Luka Ritz“ za promicanje tolerancije i škole bez nasilja. Katarina je doživjela vršnjačko odbacivanje i ignoriranje tijekom ranijeg školovanja zbog svoje različitosti. Sada je maturantica, a loše iskustvo ju je ojačalo i učinilo boljom osobom. Na kraju školovanja postala je vedra i samopouzdana osoba, uključila se u pomoć slabijim učenicima i postala zagovornica humanih vrijednosti. Katarina nam svima treba biti uzor zbog svoje životne borbe i upornosti. Različitost ne smije biti prepreka već prilika da izgradimo bolje društvo za sve! ČESTITKE KATARINI!

https://mzo.gov.hr/.../dodijeljena-godisnja-nagrada.../4392

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 14. 1. 2022. 07:21

RECI BOŽIĆ

Srednja škola- Centar za odgoj i obrazovanje izradila je RECI bor koji je proglašen najboljim i najkreativnijim. U vrlo jakoj konkurenciji bilo je 16 recikliranih borova koje su izradili učenici osnovnih i srednjih škola.

U suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost naši vrijedni učenici su dobili na poklon ulaznice za NP Plitvička jezera!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 28. 12. 2019. 18:31

NAGRADA ŠKOLI

Dana 20.11.2018. naša škola je dobila Pohvalu za uspješno provedenu NAJ-AKCIJU 2018. pod nazivom „EKO DŽEMIX“.

Na svečanosti proglašenja NAJ-AKCIJE 2018. u Starogradskoj vijećnici sudjelovali su učenici: Luka, Monika i Martina u pratnji prof. Petra Benetija i ravnateljice Baftiri.

Nagrađenu akciju „EKO DŽEMIX“ proveli smo 5.10.2018. u suradnji s Domom za starije Trešnjevka, a u sklopu 12. tjedna cjeloživotnog učenja.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 20. 11. 2018. 15:23

NAGRADA NAŠOJ ŠKOLI ZA SURADNJU S AKOSI AGRAM

Godišnja skupština atletskog kluba AKOSI Agram održana je 25.listopada 2018. godine u matičnim prostorijama navedenog kluba. Na skupštini su bili prisutni sadašnji i bivši učenici naše škole, koji su ujedno i članovi AKOSI Agram i koji su svojim sportskim rezultatima imali veliki utjecaj na uspjehe navedenog sportskog kolektiva tijekom prošle i ove kalendarske godine, te nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture koji su kao vanjski suradnici sudjelovali u aktivnostima kluba. Posebnim priznanjem nagrađena je naša škola, za sad već trogodišnju suradnju, promociju i popularizaciju atletike među srednjoškolskom populacijom učenika. Nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture dobili su zahvalnicu za suradnju, pomoć u promociji i sportskom razvoju atletičara i sveukupnom djelovanju kluba, dok je Branko Lončar (bivši učenik naše škole), dobio posebno priznanje kao najperspektivniji atletičar atletskog kluba AKOSI Agram.      

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 31. 10. 2018. 11:43

EUROPSKA NAGRADA PROJEKTU "MY WORK IS MY FUTURE"

https://www.google.hr/search?q=my+work+is+my+future+logo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi209a

Projekt "My work is my future" je dobio europsku nagradu, što znači da smo imali jedan od 20 najboljih projekata u Europi. U projektu je nositelj bila Slovačka, a partneri su bili iz Turske, Rumunjske, Velike Britanije i Hrvatske. Nasa škola je isticana kao partner koji je dao najveći doprinos ovom projektu, pa nam ova nagrada daje "vjetar u leđa" za ustrajavanje u novim projektnim  ciljevima.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 22. 8. 2018. 12:17

RECIKLASIČARI - ZA LJEPŠU NAŠU

Učenici naše škole sudjelovali su na ekološko - edukativnom glazbenom natječaju za djecu i mlade pod nazivom „Reciklasičari - za ljepšu našu“, koji je pokrenuo Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike. Ove godine Fond je pripremio posebno kreativan zadatak za sve natjecatelje. Riječ je o izradi glazbenih instrumenata od različitih vrsta otpada: papira, stakla, metala, plastike, tekstila i ostalog. U vrlo jakoj konkurenciji naši učenici su se plasirali među 30 najboljih. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 6. 6. 2018. 07:32

UDRUGA ŽMERGO

http://zmergo.hr/ (10.4.2018.)

Na drugom po redu video natječaju pod nazivom "Tanjur pun dobrote" Udruge Žmergo naši učenici su pobjedili u kategoriji "Naj solidarnija ideja". Video pogledajte na našem YouTube kanalu i razmislite što vi možete učiniti da se smanji bacanje hrane.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 10. 4. 2018. 12:44

NAGRADA DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE

Na županijskom natjecanju Državne uprave za zaštitu i spašavanje u likovnim radovima učenici naše škole osvojili su drugo mjesto, školska godina 2016./2017.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 3. 2. 2018. 13:18

NAŠI UČENICI SU OSVOJILI DRUGO MJESTO NA NATJEČAJU UDRUGE ŽMERGO

Ponosno objavljujemo kako su učenici naše škole osvojili drugo mjesto na natječaju Udruge Žmergo - EAThink2015 – Jedi lokalno, misli globalno! Bravo za učenike PSP-a i profesorice Andreu i Mariju.

Video pogledajte na našoj Youtube stranici.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 17. 3. 2017. 13:10

NAGRADA "OBOJI SVIJET ŠARENIM BOJAMA TOLERANCIJE"

Povodom Međunarodnog dana tolerancije i s ciljem podizanja svijesti, razvoja tolerancije, nenasilja te aktualnih problema današnje generacije mladih, kao i njihovih vizija budućnosti, Forum za slobodu odgoja organizirao je sedmu godinu zaredom natječaj „Oboji svijet šarenim bojama tolerancije“.

Memory ZAG, uradak učenika 2.B razreda, profesorica Marije Fridl-Grosicki i Andreje Mataković i instruktorice Anđelke Pavković osvojio je prvu nagradu u kateogoriji "Oboji svijet - inovacije".

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 11. 2016. 12:59

14. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA GRADA ZAGREBA

Učenička zadruga "DAR-MAR" sudjelovala je 15. travnja 2016. na 14. smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba, koja je održana u Osnovnoj školi Gračani. Sudjelovalo je 35 učeničkih zadruga, a mi smo osvojili treće mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 4. 2016. 13:59

NAGRADA HRABROG TELEFONA

U borbi protiv nasilja i govora mržnje na internetu koje je organizirao Hrabri telefon, priključila se i naša škola. Naš video uradak osvojio je prvu nagradu na natječaju "Sigurno surfaj - stop nasilju i govoru mržnje na internetu!". Video se nalazi na našem Youtube kanalu pod nazivom Naša škola surfa sigurno - A TVOJA? (ili samo kliknite na naziv videa). 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 11. 4. 2016. 12:49

NAGRADA "OTISAK SRCA"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva je u muzeju "Mimara" 12.12.2014. održala svečanu dodjelu godišnjih nagrada "Otisak srca" za volonterstvo. Zahvaljujemo im što su prepoznali kvalitetu našeg rada te nas nagradili za radionice s volonterima. Ova nagrada nam je veliki poticaj za daljnji, još bolji i kvalitetniji, rad.

Nagrada "Otisak srca" je vidljivi znak ljubavi s kojom učenici i profesori, zajedno s volonterima redovnih srednjih škola, izrađuju prekrasne radove na našim radionicama.

http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/102/subcategory/126/3683

   

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 12. 12. 2014. 13:19
 


TražilicaSigurnost u školi


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju