preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 322830
Ovaj mjesec: 6978
My work is my future

Završetak Erasmus+ projekta My work is my future i brošura s preporukama za postupanje Vijest ima dokument u privitku

Preporuke za postupanje temeljene na primjerima dobre prakse

Svečano objavljujemo da je naš prvi Erasmus+ My work is my future priveden kraju. Ponosni smo što je kao ishod projekta nastala sjajna web stranica na kojoj možete pronaći besplatne video i slikovne upute korisne u radu s djecom s poremećajima iz autističnog spektra, kao i u radu s djecom kojoj je nužna vizualna podrška u usvajanju obrazovnih sadržaja ili životnih i socijalnih vještina. Slobodni ste posjetiti stranicu i koristiti dostupne materijale.

https://myworkismyfuture.eu/hr/

Također, izdali smo brošuru s preporukama za postupanje s djecom s intelektualnim teškoćama korištenjem slikovnih uputa, a temeljenima na iskustvima dobre prakse rada projektnih partnera. Slobodni ste besplatno preuzeti i koristiti brošuru koju također možete pronaći na stranici projekta.

Vaš Erasmus+ tim!

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 13. 9. 2017. 11:20

3. PROJEKTNI SASTANAK U LUGOJU, RUMUNJSKA

Erasmus+ projekt My work is my future bliži se kraju te smo se svi našli u Lugoju, u Rumunjskoj kako bi zaključili aktivnosti projekta, provedbu i uspješnost te dogovorili daljnju suradnju. Iz naše Škole na put u Rumunjsku išle su prof. Maja Postoglu, prof. Tamara Štimac i prof. Tamara Berić Blažić. Projektne aktivnosti održavale su se od 8.5. do 12.5.2017., a upoznali smo mnoge škole i njihov način rada. Razveselila su nas djeca koja su nam predstavila aktivnosti kojima se bave, pjevala, plesala i glumila. Veselimo se budućim projektima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić Blažić  datum: 24. 5. 2017. 12:56

TREĆI TRENING SUSRET U TURSKOJ Vijest ima dokument u privitku

Od 7. do 11. studenog 2016. održan je 3. trening susret u sklopu projekta My work is my future. U Izmir u Tursku išle su 4 djelatnice škole i tijekom 5 dana održavanja mobilnosti prošle mnoge edukacije, vidjele mnogo dobrih primjera iz prakse rada s osobama s intelektualnim teškoćama te se družile s ostalim projektnim partnerima.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 14. 12. 2016. 11:28

2.PROJEKTNI SASTANAK U HRVATSKOJ

U sklopu Erasmus+ projekta My work is my future od 10. do 12.5.2016. održan je satanak u Zagrebu. Naša Škola bila je domaćin našim projektnim partnerima i gostima iz Slovačke, Rumunjske, Poljske, Turske i Velike Britanije. U vrlo ugodnoj i opuštenoj, ali radnoj atmosferi, pokazali smo im našu Školu i učenike, ali i naš grad. Razmjenjujući iskustva na dosadašnjem radu na projektu dogovorili smo teme za idući trening aktivnosti i susret u Turskoj. Projektni partneri zahvalili su svim djelatnicima Škole i učenicima na prekrasnom dočeku i programu za Dan otvorenih vrata.Puni dojmova i lijepih uspomena, ali i ideja za daljnji rad vratili su se kući, a nama svima poželjeli i dalje puno uspjeha u radu.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić Blažić  datum: 18. 5. 2016. 09:18

DRUGI TRENING SUSRET SUDIONIKA PROJEKTA ODRŽAN U VELIKOJ BRITANIJI

Projekt „My work is my future“  nastavlja se provoditi nizom korisnih aktivnosti unutar škole, razmjenom video materijala  između zemalja sudionica kao i drugih zanimljivih sadržaja . U tjednu od 14. do 18.ožujka 2016. organizirana je još jedna mobilnost profesora , odnosno drugi trening susret na kojem su sudjelovale profesorice Anita Gabrić, Maja Trakoštanec-Prđun, Margita Sabolić i Tamara Štimac. Petodnevni susret ovaj je put organiziran u Velikoj Britaniji u gradu Hartlepoolu  na istočnoj obali oceana u školi imena  Catcote Academy . Imali smo priliku upoznati  cjelokupno funkcioniranje škole, rad i postignuća učenika, nove metode rada , a osobito nas je fascinirala srdačnost i predanost radu svakog djelatnika te velika posvećenost poslu kojeg obavljaju. Mnoštvo radionica i predavanja kojima smo prisustvovali proširilo nam je vidike, donijelo  nova  znanja i iskustva koja ćemo s veseljem podijeliti s kolegama u našoj školi.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Štimac  datum: 4. 4. 2016. 21:14

PRVI TRENING AKTIVNOSTI U POLJSKOJ

Prvi trening aktivnosti u sklopu projekta "My work is my future" održan je u Poljskoj, u gradu Bytomu. Na put u Poljsku otputovali su prof. Danijela Pavičić - Spevec, prof. Petra Međimorec Grgurić, prof. Tamara Berić Blažić i prof. psihologije Bojan Klapčić.

U tjednu od 23. do 27.11.2015. mnogo smo naučili, upoznali se s novim metodama rada i odgojno - obrazovnim sustavima u svim državama- partnerima. Vidjeli smo kako rade škole i ustanove za osobe s teškoćama u Poljskoj te upoznali mnogo srdačnih, vedrih, vrlo stručnih i motiviranih ljudi. 

Upoznali smo i Poljsku, veliku državu vedrih i srdačnih ljudi koji su nas dočekali otvorena srca i učinili nam boravak u svojoj zemlji ugodnim, ali i korisnim. U svakom slučaju, vratili smo se s mnogo lijepih uspomena, mnoštvom fotografija, novim iskustvima i poznanstvima koja će sigurno potrajati duže od samog projekta!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić Blažić  datum: 30. 11. 2015. 11:45

PRVI PROJEKTNI SASTANAK U SLOVAČKOJ Vijest ima dokument u privitku

Logo projekta

U sklopu projekta My work is my future, održan je prvi projektni sastanak u Prešovu u Slovačkoj. 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 24. 11. 2015. 11:09

PROJEKT "MY WORK IS MY FUTURE"

Naša škola prvi je put partner u jednom međunarodnom projektu. Riječ je o Erasmus+ projektu pod nazivom "My work is my future". Projekt će trajati od 2015. do 2017.godine, a države partneri su Slovačka, Engleska, Turska, Poljska, Rumunjska i Hrvatska - to jest naša škola.

Radujemo se novim izazovima, susretima i poznanstvima, novim znanjima i iskustvima koja ćemo steći tijekom trajanja projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić Blažić  datum: 30. 10. 2015. 14:56
 


TražilicaSigurnost u školi


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju