preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 189393
Ovaj mjesec: 7943
My work is my future

Završetak Erasmus+ projekta My work is my future i brošura s preporukama za postupanje Vijest ima dokument u privitku

Preporuke za postupanje temeljene na primjerima dobre prakse

Svečano objavljujemo da je naš prvi Erasmus+ My work is my future priveden kraju. Ponosni smo što je kao ishod projekta nastala sjajna web stranica na kojoj možete pronaći besplatne video i slikovne upute korisne u radu s djecom s poremećajima iz autističnog spektra, kao i u radu s djecom kojoj je nužna vizualna podrška u usvajanju obrazovnih sadržaja ili životnih i socijalnih vještina. Slobodni ste posjetiti stranicu i koristiti dostupne materijale.

https://myworkismyfuture.eu/hr/

Također, izdali smo brošuru s preporukama za postupanje s djecom s intelektualnim teškoćama korištenjem slikovnih uputa, a temeljenima na iskustvima dobre prakse rada projektnih partnera. Slobodni ste besplatno preuzeti i koristiti brošuru koju također možete pronaći na stranici projekta.

Vaš Erasmus+ tim!

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 13. 9. 2017. 11:20

3. PROJEKTNI SASTANAK U LUGOJU, RUMUNJSKA

Erasmus+ projekt My work is my future bliži se kraju te smo se svi našli u Lugoju, u Rumunjskoj kako bi zaključili aktivnosti projekta, provedbu i uspješnost te dogovorili daljnju suradnju. Iz naše Škole na put u Rumunjsku išle su prof. Maja Postoglu, prof. Tamara Štimac i prof. Tamara Berić Blažić. Projektne aktivnosti održavale su se od 8.5. do 12.5.2017., a upoznali smo mnoge škole i njihov način rada. Razveselila su nas djeca koja su nam predstavila aktivnosti kojima se bave, pjevala, plesala i glumila. Veselimo se budućim projektima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 24. 5. 2017. 12:56

TREĆI TRENING SUSRET U TURSKOJ Vijest ima dokument u privitku

Od 7. do 11. studenog 2016. održan je 3. trening susret u sklopu projekta My work is my future. U Izmir u Tursku išle su 4 djelatnice škole i tijekom 5 dana održavanja mobilnosti prošle mnoge edukacije, vidjele mnogo dobrih primjera iz prakse rada s osobama s intelektualnim teškoćama te se družile s ostalim projektnim partnerima.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 14. 12. 2016. 11:28

2.PROJEKTNI SASTANAK U HRVATSKOJ

U sklopu Erasmus+ projekta My work is my future od 10. do 12.5.2016. održan je satanak u Zagrebu. Naša Škola bila je domaćin našim projektnim partnerima i gostima iz Slovačke, Rumunjske, Poljske, Turske i Velike Britanije. U vrlo ugodnoj i opuštenoj, ali radnoj atmosferi, pokazali smo im našu Školu i učenike, ali i naš grad. Razmjenjujući iskustva na dosadašnjem radu na projektu dogovorili smo teme za idući trening aktivnosti i susret u Turskoj. Projektni partneri zahvalili su svim djelatnicima Škole i učenicima na prekrasnom dočeku i programu za Dan otvorenih vrata.Puni dojmova i lijepih uspomena, ali i ideja za daljnji rad vratili su se kući, a nama svima poželjeli i dalje puno uspjeha u radu.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 18. 5. 2016. 09:18

DRUGI TRENING SUSRET SUDIONIKA PROJEKTA ODRŽAN U VELIKOJ BRITANIJI

Projekt „My work is my future“  nastavlja se provoditi nizom korisnih aktivnosti unutar škole, razmjenom video materijala  između zemalja sudionica kao i drugih zanimljivih sadržaja . U tjednu od 14. do 18.ožujka 2016. organizirana je još jedna mobilnost profesora , odnosno drugi trening susret na kojem su sudjelovale profesorice Anita Gabrić, Maja Trakoštanec-Prđun, Margita Sabolić i Tamara Štimac. Petodnevni susret ovaj je put organiziran u Velikoj Britaniji u gradu Hartlepoolu  na istočnoj obali oceana u školi imena  Catcote Academy . Imali smo priliku upoznati  cjelokupno funkcioniranje škole, rad i postignuća učenika, nove metode rada , a osobito nas je fascinirala srdačnost i predanost radu svakog djelatnika te velika posvećenost poslu kojeg obavljaju. Mnoštvo radionica i predavanja kojima smo prisustvovali proširilo nam je vidike, donijelo  nova  znanja i iskustva koja ćemo s veseljem podijeliti s kolegama u našoj školi.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Štimac  datum: 4. 4. 2016. 21:14

PRVI TRENING AKTIVNOSTI U POLJSKOJ

Prvi trening aktivnosti u sklopu projekta "My work is my future" održan je u Poljskoj, u gradu Bytomu. Na put u Poljsku otputovali su prof. Danijela Pavičić - Spevec, prof. Petra Međimorec Grgurić, prof. Tamara Berić Blažić i prof. psihologije Bojan Klapčić.

U tjednu od 23. do 27.11.2015. mnogo smo naučili, upoznali se s novim metodama rada i odgojno - obrazovnim sustavima u svim državama- partnerima. Vidjeli smo kako rade škole i ustanove za osobe s teškoćama u Poljskoj te upoznali mnogo srdačnih, vedrih, vrlo stručnih i motiviranih ljudi. 

Upoznali smo i Poljsku, veliku državu vedrih i srdačnih ljudi koji su nas dočekali otvorena srca i učinili nam boravak u svojoj zemlji ugodnim, ali i korisnim. U svakom slučaju, vratili smo se s mnogo lijepih uspomena, mnoštvom fotografija, novim iskustvima i poznanstvima koja će sigurno potrajati duže od samog projekta!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 30. 11. 2015. 11:45

PRVI PROJEKTNI SASTANAK U SLOVAČKOJ Vijest ima dokument u privitku

Logo projekta

U sklopu projekta My work is my future, održan je prvi projektni sastanak u Prešovu u Slovačkoj. 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 24. 11. 2015. 11:09

PROJEKT "MY WORK IS MY FUTURE"

Naša škola prvi je put partner u jednom međunarodnom projektu. Riječ je o Erasmus+ projektu pod nazivom "My work is my future". Projekt će trajati od 2015. do 2017.godine, a države partneri su Slovačka, Engleska, Turska, Poljska, Rumunjska i Hrvatska - to jest naša škola.

Radujemo se novim izazovima, susretima i poznanstvima, novim znanjima i iskustvima koja ćemo steći tijekom trajanja projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 30. 10. 2015. 14:56
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju