preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 189387
Ovaj mjesec: 7937
Služba praćenja socijalizacije i zapošljavanja

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2019./2020.

Dragi naši bivši učenici,

vjerujem da ste svi dobro, neki od vas ljeto su proveli radno, a neki su se odmorili i sad sigurno kreću u potragu za zaposlenjem.

Želim vam svima puno sreće, uspjeha i zadovoljstva u pronalasku  posla i budućem radu, a ukoliko vam zatreba pomoć, savjet ili informacija, slobodno se javite Službi praćenja u Školi. Neki od vas već su došli do Škole, a sve vas ostale nazvat ću tijekom jeseni.

RADNO VRIJEME Službe praćenja u novoj školskoj godini

srijeda    9-11  i prema dogovoru

Pozdrav svima i čujemo se,

Tamara Berić Blažić, prof.def.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 16. 9. 2019. 12:40

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2018./2019.

Dragi bivši učenici, roditelji i udomitelji,

Služba praćenja u Školi i ove školske godine radi kao i prošle godine.

utorkom  8 -12

srijedom 13-18    i prema dogovoru, obzirom da Služba ostale dane radi različito u A i B turnusu

Nazovite Školu na telefon 01-3643-437 ili mob. 091-3643-322. Upite možete slati i mailom na mail adresu: tamara.beric-blazic@ss-czoio.hr

Veselimo se budućoj suradnji i želimo svima puno uspjeha u životu i radu i u ovoj, novoj školskoj godini.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 21. 9. 2018. 11:45

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2017./2018.

Dragi bivši učenici i roditelji,

radno vrijeme Službe praćenja u novoj školskoj godini je utorkom od 8 do 12 i srijedom od 14 do 18.

Za ostale dane prema dogovoru.

Kontakti Službe praćenja:

Mobitel: 091-3643-322

Telefon: 01-3643-437

e-mail: tamara.beric-blazic@ss-czoio.ht

Obratite nam se ako Vam je potrebna informacija o natječajima, pomoć oko slanja životopisa i zamolbe mailom, pomoć oko ostvarivanja prava na Naknadu do zaposlenja. Također nam se slobodno obratite ako Vam treba informacija oko uključivanja u radionice, Udruge i sl. 

Veselimo se budućoj suradnji,

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 21. 9. 2017. 14:42

NOVOSTI U SLUŽBI PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2016./2017.

Dragi bivši učenici i roditelji,

od ove školske godine Služba praćenja nalazi se na međukatu pored zbornice, u prostoriji s pedagogom Škole.

Termini za dolaske su ponedjeljak 15 - 18 sati i utorak  8 - 11 sati te prema dogovoru!

Molim vas da prije dolaska nazovete na telefon 01-3643-437 ili mobitel 091-3643-322. Sve novosti Službe bit će objavljene na web stranici Škole i na FB Škole.

Želim vam svima što brže nalaženje zaposlenja, a svima koji već radite da budete zadovoljni i marljivi na svom radnom mjestu!

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 7. 9. 2016. 16:00

POTRAŽIMO POSAO ZAJEDNO

Dragi bivši učenici,

Služba vas poziva da se javite i dođete u Školu kako bi zajedno potražili posao. Mnogi od vas i sami traže posao, ali mnogi čekaju da im se javi Burza.

Sjetite se - morate biti uporni i ne odustati!

Nije lako pronaći posao, ali morate se i sami aktivno uključiti u potragu!

Radno vrijeme Službe praćenja:

pon i sri    7.30 - 13.30

uto i čet    13 - 19

Pozdrav i nadam se da se uskoro vidimo, prof. Tamara Berić Blažić

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 20. 1. 2016. 11:18

OBAVIJEST

Dragi učenici,

Služba praćenja neće raditi u tjednu od 23. do 27.11. zbog odlaska prof. Berić Blažić u Poljsku na sudjelovanje u projektu "My work is my future".

Vidimo se ponovo u ponedjeljak, 30.11.2015. kada je Služba otvorena za sva vaša pitanja!

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 18. 11. 2015. 12:29

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2015./2016.

Dragi sadašnji i bivši učenici,

u ovoj školskoj godini Službu praćenja preuzela je prof. Tamara Berić Blažić (umjesto prof. Maje Postoglu).

Službi praćenja slobodno se obratite za sva pitanja i probleme vezane uz zaposlenje ili svakodnevni život nakon školovanja.

Radno vrijeme: pon. i sri. 7.30-13.30

                       uto. i čet. 13-19 sati

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 28. 10. 2015. 08:42

O SLUŽBI PRAĆENJA

Zaposlenje u životu svakog čovjeka, a posebno mladog, igra važnu ulogu, kako za mladog čovjeka osobno, tako i za njegovu obitelj, a prijelazno razdoblje od završetka školovanja do zaposlenja posebno je stresno. Kako bi to razdoblje prelaska iz škole u radnu sredinu za učenike protekao bez većih frustracija i kako bi postigli što bolji uspjeh u zapošljavanju, u školi djeluje Služba praćenja tijeka socijalizacije i zapošljavanja radi pružanja pomoći pri zapošljavanju, pri ostvarivanju prava u razdoblju prije pronalaska posla te savjetodavnih i drugih oblika pomoći učenicima i roditeljima u rješavanju problema u svezi zaposlenja, a po potrebi i drugim životnim prilikama.

Prije svega, zadatak je Službe praćenja osigurati uvjete da svi učenici nakon završetka osposobljavanja ostvare svoja prava na novčanu naknadu do zaposlenja i što se brže i uspješnije uključe u traženje zaposlenja te ga na kraju pronađu i zadrže.

 Aktivnosti koje se pritom provode jesu provođenje radionica za učenike završnih razreda u kojima se obrađuju teme: što nakon završetka školovanja, pisanje životopisa, zamolbi, intervju za posao, gdje pronaći natječaj za posao i sl., upućivanje na obavljanje potrebnih radnji radi ostvarivanja prava nakon završetka školovanja, praćenje i pomoć prilikom prijavljivanja na HZZ i CZSS te ostvarivanje prava, roditeljski sastanci s roditeljima učenika završnih razreda, informiranje bivših učenika o slobodnim radnim mjestima te pomoć u kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena tijekom nezaposlenosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 26. 5. 2015. 12:05

Što nakon školovanja

Nakon završetka obrazovanja mladi ljudi mogu raditi mnogo toga. Mogu sjediti kod kuće i čekati da ih netko nazove za posao i ne raditi ništa. Ili mogu po cijele dane gledati sve serije koje se prikazuju na TV-u i znati baš sve što se u njima događa.Zvuči li to dobro? Naravno da ne!

 

Dakle, što raditi i kuda krenuti?

* Oni koji žele mogu nastaviti školovanje u nekoj drugoj školi. Ovo je za one koji imaju volje, želje i sposobnosti još koju godinu marljivo učiti i steći nova znanja.

* Mogu pronaći posao i početi raditi. To nije baš sasvim lako, ali je moguće uz malo truda. Naša školska služba praćenja zapošljavanja bivšim učenicima pomaže pri pronalaženju posla. Dakle, ako želite posao a ne znate gdje i kome se obratiti, dođite u školu i pomoći ćemo vam! Zajedno ćemo pronaći posao, a onda to i proslaviti zajedno.

* Mogu se uključiti u razne kreativne radionice ili sportske družine gdje će zabavno i korisno provoditi slobodno vrijeme. Tu je i naša školska zadruga koja prima bivše učenike na zajednička kreativna i vesela druženja, ali i mnoge druge udruge koje organiziraju besplatne radionice i druženja.

Za sve detalje bivši učenici slobodno se mogu javiti u školu. Njihovi profesori ih nisu zaboravili i uvijek su im spremni pomoći.

Također nas možete naći na Facebook stranici i povezati se s nama za sva pitanja, prijedloge i novosti o raznim poslovima i projektima na: http://www.facebook.com/pracenjeucenika

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 26. 5. 2015. 12:04

NOVI NAČIN POVEZIVANJA UČENIKA I SLUŽBE PRAĆENJA

 

Od danas se učenici i bivši učenici škole, kao i njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu povezati sa Službom praćenja zapošljavanja i pružanja podrške pri zapošljavanju putem Facebook stranice: http://www.facebook.com/pracenjeucenika .

Putem stranice će se redovito ažurirati vijesti, objavljivati mogućnosti zaposlenja i uključivanja u projekte te će se putem osobnih poruka kontaktirati s učenicima koji su u potrazi za zaposlenjem ili imaju određeni problem u kojem im može pomoći Služba praćenja.

Sve vas pozivamo da nas nađete, lajkate i dodate kao prijatelje na Facebook listu prijatelja.

Povežimo se moderno!

Vaša Služba praćenja

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 3. 5. 2013. 11:42

ODRŽAN ZAVRŠNI RODITELJSKI SASTANAK Vijest ima dokument u privitku

U Školi je 30. travnja u 18 sati održan roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda na kojem je bilo riječi o pravima i obvezama učenika nakon završetka školovanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 3. 5. 2013. 09:21

Roditeljski sastanak za završne razrede

Roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda održat će se 30. travnja. Na roditeljskom sastanku roditeljima će biti prezentirano i pojašnjeno što učenici moraju učiniti nakon zavšetka školovanja, a da bi ostvarili sva svoja prava te će biti predstavljene aktivnosti Službe praćenja u koje od jeseni mogu uključiti svoju djecu, a s ciljem što uspješnijeg i što skorijeg zapošljavanja. Pisani podsjetnik o tome što je potrebno učiniti nakon zavšetka školovanja učenici će dobiti uz završnu svjedodžbu, a također će biti moguće skinuti isti podsjetnik i na službenim stranicama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 18. 4. 2013. 13:18

PREDAVANJE ZA RODITELJE - POSLOVNI BONTON Vijest ima dokument u privitku

Dana 15. studenog 2012. održano je predavanje za roditelje učenika III. razreda na temu problema u ponašanju u školi i njihove veze sa kasnijim problemima na poslu. Predavanju je nazočilo četrdesetak roditelja.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 18. 2. 2013. 16:01

ZAVRŠETAK ŠKOLOVANJA - I ŠTO SAD? Vijest ima dokument u privitku

Održan je roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda, pod naslovom ''Završetak školovanja - i što sad?''

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 9. 12. 2013. 16:03
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju