preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 189387
Ovaj mjesec: 7937
Praktična nastava

Praktična nastava organizirana je ovisno o zanimanju učenika. Jedan dio učenika uključuje se na praktičnu nastavu kod privatnih poslodavaca, u obrtničke radionice, srednje strukovne škole, učeničke i umirovljeničke domove, a učenici u zanimanju pomoćni knjigoveža, pomoćni kuhar i slastičar i pomoćni konobar praktičnu nastavu imaju u školskoj knjigovežnici.

U školi je velika važnost pridana praćenju napredovanja učenika na praktičnoj nastavi. Svakom učeniku dodijeljen je profesor-pratitelj koji redovito obilazi učenika na mjestu stručne prakse, prati njegov napredak, surađuje s radnim instruktorom i pravodobnim i učinkovitim djelovanjem omogućava razvoj i usvajanje radnih vještina bitnih za rad u zanimanju, kao i socijalizaciju na radnom mjestu u budućnosti.  

Upute o praktičnoj nastavi za roditelje i učenike se nalaze OVDJE.

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju