preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 189387
Ovaj mjesec: 7937
Vijesti

"ZAGORCI" NA INTERSLASTU 2019.

Kao i prošle godine i ove godine 15.10.2019. održan je INTERSLAST,  VII INTERNACIONALNI KONGRES SLASTIČARSTVA, SLADOLEDARSTVA I KONDITORSTVA  u Tuheljskim Toplicama na kome su sudjelovale zemlje partneri: Italija, Nigerija, Turska, Austrija, Slovenija i Hrvatska kao domaćin u organizaciji ASOO i Novinskog-nakladničkog poduzeća „ROBINSON“  na temu „MED U SLASTIČARSTVU“. Ove godine su na kongresu  sudjelovali naši nastavnici  Petar Beneti i Hrvoje Knežević i na taj način predstavljali školu.

(klikni na opširnije)


I ove godine kongres je tekao u dva paralelna dijela, plenarna predavanja i takmičarski dio u više kategorija. Na predavanja su sudjelovali razni predavači iz područja obrazovanja, obrtništva i prateće industrije. U pauzama između predavanja priređene su degustacije obrtnika, udruga i trgovaca kako bi sudionici bili upoznati s novim trendovima i proizvodima u svijetu slastičarstva i konditorske industrije. U neformalnim kontaktima sa sudionicima, prezentirani su rad i aktivnosti škole, dotaknute su teme uključivanja učenika s posebnim potrebama na stručnu praksu, mogućnosti suradnje i posjeta učenika nekim školama ili objektima iz ugostiteljske djelatnosti, mogućnosti napredovanja i zapošljavanja učenika nakon školovanja i sl. Od mnogobrojnih sponzora u nagradnom izvlačenju izvukli smo i  nagradu Dukat-mliječne industrije, poklon –paket mliječnih proizvoda za naš praktikum.

Sva nova saznanja dobra su podloga za razvoj i nadogradnju nastavnih sadržaja za naše učenike.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 16. 10. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju